Latest week in Pics!

Jag har haft e go vecka me, slapp o vardagslyx..:)
 
Var hemma hos Karin Puffan i Queens tidigare i veckan, käkade mumsiga pizza slizes, kokade sockervax, kollade igenom smink till den stora dagen, promenerade i parken med Tacos mm. Mysig dag med favvo-karin:)
(inga bilder från denna dagen dock) :(
 
Men nu till de andra dagarna i bilder:)
 
Söta puff luktar på blommrna (gjorda av papperet som sitter runt sugröret) :)
Ligger en liten mysigt/billigt thai-hak i greenwich village, som vi käkat på två ggr nu o de har mumma käk!
Efter blev det en liten promenad i SoHo bland alla shoping-glada.
 
Va inne en sväng på Marc Jacobs i West village (marc by marc jacobs) me puffan. Det blev lite shoppande för hennes del men även för moi:) Jag hittade ett litet döskalle halsband.. Madde loves döskallar så..
 De
 
Det blev en liten trip til Hoboken oxå, med min Snygge man! (ca 20-30 min promenad från oss)
Vi ville käka lite gott på ett ställe som heter Johnny Rocket el nått sånt. Där de har gått in för att behålla den gammladaxiga diner stilen, med mat, kläder, jukeboxar mm:) Philly cheesesteak med ostpommes..gaahhh mumma!
 
På andra sidan gatan ligger det kända bageriet Carlos Bake Shop (kännt från teve;) Cake Boss)
Då det var kö o man behövde en kölapp så bestämde mannen o jag att kakorna säker inte va goa alls bara för de............! Så vi nöjde oss med en turist bild med mej i framgrunden (snygg som attan såklart i min fian kepa o osminkade nuna) ! TADA:)
 
Vi flyttar ju nästa vecka.. jag längtar ihjäl mig! Ska bli skönt o slippa vissa saker... o så underbart att ÄNTLIGEN få vårt eget:) weeiii..
 
Nu på måndag ska jag oxå till skolan o välja kurser för första terminen o även paya för skolan..hehe hejdå 20 papp.. Sjukt tacksam för att vi svennar har lyxen med csn.. tror inte folk fattar hur ensamna vi är om att ha den möjligheten! Jaja.. spännande på måndag iaf:)
 
NU lite mer slapp med film o gott!
 
*ciao*
 

Lite MiXed NYC med puff o love!

Jaaa jag har ju inte börjat skolan än men det kommer.. o då kommer jag va BUSY!
Så just nu latar jag mig o lyxar till det med fett, godis o annat onyttigt..
 
Men jag ska informera er om att jag har vart lite "duktig" o äntligen fått gjort mitt *placement test* Vilket innebär att man ska sitta i totalt 4.5 timmar i ett rum (utan att få lov o lämna för o slå en drill) o skriva en liten uppsats i engelska, göra en läsförståelse o ett basic matte test. För o kolla på vilken nivå man ligger på o där efter bli placerad i rätt nivå för dessa ämnen osv..
 
Jag tror jag klarade mig ok, men whoo knows.. om jag har fått kasst resultat så får jag ta en kurs utan credits.. men jaaaa vi får hoppas el ja BELIVEE att allt gått bra! In the land of god kanske man har extra goda chanser?
 
Jag får säga att även om man verkar få ta tag i mycket på egenhand i denna skolan så känner jag mig redan hemma. its MY school:)
 
Till något lite mer väldoftande..
MIn man e bäst o tyckte att jag behövde lite mer parfymer (då min victoria secret stach har tagit slut) för att jag luktar illa el för att det va synd om mig, för att jag spenerat hela 100 dollar på en kväll.. förstår att han tycker synd om mig;)
 
Victoria<3
Yusuf<3
 
 
Sen så har jag ju vart här i mer än 3 veckor.. o alla utlands-svenskar vet va det betyder..!
SALT godis.. godis.. salt..salmiak.. GoDiS! (de har nått här som kallas swedis fish, men de smakar typ gift o man e osäker om man ska överleva.. o detta gäller även de flesta andra sorter av godis..tyvärr)
 
Men nu har jag o alla svennar här LYXEN att ha världens bästa godisaffär här med äkta svennegodis med äkta svennar (förtydligande av äkta svennar: människor som pratar svenska) som säljer det.. kan inte bli mer perfekt o svenskt än så:) Vi har typ inget som e svenskt här så vi ska värna om denna SKATT! Så ja vi köper en näve godis för ca 60 lappen el mer bara för att visa mitt stöd;) Jag är en sån fin människa;)
 
http://www.sockerbit.com/
 
 
 
 
Jag hade ju så klart in puff med mig på min lilla godis inhandling:)
Här sitter vi i en park mellan city hall o china town!
Har precis slurpat i oss dollar dumplings för 2 dollar.. 10 st för 13 spänn.. det kallar jag bra lunch o GO lunch!
Man blir så lagom mätt o nöjd<3
 
 
Nja detta va väll de "jag ville ha sagt" ;)
Snart flyttar vi o då kommer lite bilder o uppdateringar på vårt nya AMAZING hem<3
 
*ciao*
 
 

Puffie-häng vid olika tillfällen!

Ja jag har ju lyxen/turen att ha puffan här denna gången <3
 
Detta är ju givetvis fantastiskt!
Vi kan puffa runt på stan o leva livet o njuta av Nevvan tillsammans:D Hon visar mig sina goa matställen som jag inte träffat på än o jag ska väl visa mina små guldkorn jag med;) Men Karin äter ju asiatisk mat.. det gör ikke min man. Så jag e lycklig att jag kan få testa på både japanskt, koreanskt o thaii! Nomnomnomnom..
 
Jag har Remby (foto/kollage program) gratis här på bloggen i två år tror jag de va, så det blir en del sånna bild kollage:) Går lite snabbare o ladda upp en bild med flera i än o ladda upp 20 bilder, en o en.. Man kan ju dock inte klicka up dem i stort format då, men det kanske e lugnt?;)
 
Så detta var i Korea Town, som typ ligger precis vid Herald Square, el ja nära iaf:)
Hade aldrig testat innan men de va mucho gott.. lets eat it again! Det va glasnudlar o lite bbq o tofusoppa mm nomnom..
 
 
 
I lördags ville vi dricka viiin o käka götttt...
Vi möttes upp på Pierre Loti där vi beställde in en lyxig hamburgare med blåmögelost o goa grejjer på, o till detta matchade vi med ett fantastiskt roseee vin..hehe rose o hamburgare var godare än man kan tro;)
 
Efter gott rose blev det gott rött.. en flarra per skalle va lago för oss;) Efter det vandrade vi (jag karin o yussan) till apple store uppe vid centralpark för o möta jansen när han slutade jobbet. Där utan för på 5ave så beskådade vi nått nasty.. två äckliga kackerlackor hade hittat upp till vägen o sprang som galningar fram o tillbaka för o inte blir platta.. såå creepy:(
 
Detta är i från idag, när jag o puffan möttes upp för lite fika som blev sen lunch.. THAIIII.. blev sketa goa nudlar (Phad Thai tror jag de hette) med kyckling... nom nom nom..:)
 
Allt handlar om mat känns de som.. men de e för att mat äter man knappt hemma.. el ja jag e ju från svenneland o brukar ju vara så duktig jag kan, med hemma lagandet av mat;) Men jag tror 17 de flesta äter ute minst 50% av veckans alla mål.. de e liksom mer naturlich här:)
 
Efter maten tog vi en liten promenad till en närliggande park.washington square park el nått tror jag:) Mysigt va de iaf o bara hänga där vid fontänen:) Vovvarna badade o ungarna badade, de vuxna badade.. ja alla typ badade;) Vi köpte kokkos-isglass o snapples oxå medans vi satt där o njöt!
 
Jag filamde en lite snutt oxå.. inte mycket till film förutom sötaste puffie då;)

enjoyy!
 
 
 
Nu ska jag försöka ta mig i kragen o ut o springa lite ... vet inte ens om det är möjligt i denna kleeetiga värmen.. men måste göra ett försök iaf:)
 
*ciao*

Happy B-day Yusuf o Atlantic city!

Ja Yusuf har nu gått o blitt 21..hhrrrmmm 29 år ung!
Det firade vi med tårta o en trip till Atlantic City (mini vegas) :)
 
Jag orkar inte skriva så mö just nu så det blir mer bilder istället!
Men vi hade en grymt bra dag, o yusuf va nog mycket nöjd..o lika så jag:) (kommer till varför de va extra bra i slutet) ;)
 

 
Birthdayyy o mini vaccation:)
Yusufs syster o man har åkt hem idag. Tråkigt att de åkt hem men vi kommer säkerligen ses igen!
Har haft jättekul!
 
Saken som gjorde månfagen extra bra för mig o yusuf, e att vi fick skrivit kontrakt till den mest UNDERBARA lgh jag träffat på här borta:) så himmla fin, o landlorden verkar virrig, men snäll o trevlig:)
 
Jag glömde ta kort, så det fick bli en screen shoot från google streetview på husets utsida:)
 
Det är altså en tvåa med egen terras på baksidan o denna lilla på framsidan. Grill o tvättstuga ingår.. plus hängmatta-ställning delux på gräsmattan bak:) Im so happyy.. äntligen har yussan o jag ett eget place:)
 
Yusuf är lyckligare än lyckligast oxå.. då detta e va han velat länge:)
 
Mer bilder kommer sen när vi äntligen e på plats:)
 
 
*ciao*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0