Usa-Sweden-Istanbul-Sweden!

Helo alla blogg readers..
 
Jag har NYHETER!
 
Im back in town:D Jag o Yussan har ändrat våra planer drastiskt! Vi kommer till Svedala o provar lyckan tillsammans:))
 
Vi bestämde oss i oktober för att ge det ett försök o allt gick väldigt fort o allt känns TOPPEN:)
Saker o ting blir till viss del mycket lättare när båda kan va lagligt i ett land o där den ena faktiskt kan landet o får vara där utan att behöva oroa sig för framtida lösningar. Yusuf fick sitt UT (uppehållstillsånd/sambovisum) i mitten på Januari. Otrolig lättnad! Nu kan vi försöka bygga ett gemensamt liv på svensk mark<3
 
Så vet ni något ställe som letar personal, så pls let me know! Yusuf är en grym tillgång o ger allt oavsett vad som erbjuds! Han har kandidat examen i ekonomi o har jobbat med allt möjlogt utöver det!
 
Jag kom hem i Julas o har försökt styra upp mitt liv med jobb o bostad. Jag jobbar på Lill.amandas i kba o det är super:) Men klart skulle behövas lite mer jobb för överlevnad såklart. Så även jag är ute o letar efter tilllägg:)
Så som sagt hör ni något pls let me know;)'
 
Nu när vi har väntat på resultat o grejjer på yussans ansökan så bokade jag en biljett till Istanbul/turkiet för o träffa min man o hans familj. Jag har ju aldrig varit i turkiet o har ju under våra 2.5 år aldrig träffat hans familj. Det var dax:)) Den 16 feb satt jag på ett plan till Istanbul.. va kan jag säg.. DET VAR UNDERBART! I love istanbul! Yusufs familj var underbar o helt fantastiska! Tack för ert varma mottagande!
 
Staden var stor men fick endå en kännsla av göteborg på vissa ställen. Staden verkligen KRYLLAR av historia med. Helt galet! :)
 
 
Som sagt helt wonderful!
 
 
Nu sitter jag mets o väntar på att det ska bli den 4 mars.. då landar Yusuf i Svedala<3 Äntligen! Som jag har längtat!:)
 
Tror detta får räcka för stunden! Mer info kommer eftersom:)
 
*ciao*

RSS 2.0