Happy Thanksgiving!

Ja Happy thanksgiving på er alle där ute!
 
Idag har vi faktiskt firat denna högtid lite enligt reglerna iaf:)
Jag lockade upp Yusuf ur sängen redan vid 9 i morse.. Inte utan "kamp" dock.. Han kom hem vid 03.00.. Jag är en såå snäll flickvänn;) men sanningen är ju den att jag gjorde ju det för HANS skull.. hehe
 
Jag ville alltså in o kolla på Thanksgiving paraden som Macys har varje år.. ni vet me de stora ballongerna o så! Missade ju detta förra året :(
 
Det var S.J.U.K.T mycket folk.. Hade dock inte väntat mig annat heller. Men de konstiga var att de typ blockade alla vägarna som ledde till parad-vägen..! De tyckte kanske att de va för många där redan el så? Så först stod vi en aveny ifrån o trycet med alla personer som oxå ville närmare.. Men då hände de magiska! Yussan hittade en lite lucka där de släppte ut folk som ville gå downtown o vi hann precis med innan de blockade den med. Där efter kom vi till en gata som inte hade blockar till den stora avenyn, o vi hamnade i en kö för de som ville komma över till andra sidan av parad-avenyn.. Ja vi fick altså korsa parad-avenyn o en stor jätteballong hängandes rakt över huvudet:)
Weiii...
 
Men där efter blev det hatisk stäming då folk som redan stod o väntade blev arga när vissa stannade framför dem för att ta kort osv.. typ mig o många fler hehe.. Jag ville ju f*n bara ha en bild;)
 
Så ja det blev inte jättemånga när-bilder på paraden men tog iaf några:)
 
Eftersom inte min Remby verkar funka så får jag köra bild för bild istället.. Så det kommer bli ett kååångt inlägg med stooora bilder på rad;)
 
Enjoy!:)
 
Mannen min innan vi gick till bussen!
 
Me såklart.. innan vi gick till bussen!
 
Stoora Ballongen.. bilden jag blev hatad för att jag tog;) Men jag va snabb ju..
 
Andra bilden när vi went back in line.. som alla gapade på en;)
 
En fruktansvärt snygg bild på mej. med en läääng ballon i bakgrunden:)
 
Min man ville oxå posa med ballongerna:)
 
Ytterligare en shnööög bild på mig.. Jag ville macho-posa utan ballongern istället!
Könnde att mina nya snygga o heta boot behövde det! Återkommer om bootsen senare..
 
Här kommer den bästa bilden för dagen enligt mitt tycke<3
 
Efter ballongerna drog vi vidare uppåt o försökte hitta en lucka för att komma över till rätt sida igen.. Det gick ikke sa nikke.. Vi gick hela vägen upp till 59th street o sen över parken för o komma till columbus circle. Påvägen hittade vi Fika (svenska fiket här i Nevvan) o köpte lite kärleksmums o morotskaka som vi skulle snacksa på till kvällen!
 
 
Hittade även en vänn på vägen;)
 
 
Vi hittade även fina träd o...
 
.. SALLAD! nån som behöver till middan?
 
När vi väl anlände till columbus circle gick vi för att shopppa lite Thanksgiving mat på Wholeefood.. precis som ALLA andra:) Blev potatis, brysselkål, gravy o givetvis kalkon:) Nomnom..!
 
Väl hemma så fixade jag lite midda då i äkta Thanksgiving anda:)
 
De fick dock bli färdig kalkon..;)
 
Serverat o klart!! Nomnomnomnomnom..<3
 
Nu Bjuder jag på denna "fina" bild..;) Happy Thanksgiving everybody!!
Vi ska vara tacksamma för de vi har<3
Jag är så tacksam för mannen till höger<3
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
NU till Skorna.. ;)
Jag fick en tidig present av min man..ehh ja jag fyller ju om en månad;)
 
Ett par sjukt sköna boots av märket bearpaw (tror jag det va hehe)
Har vart sugen på ett par sånna rejäla skor ett tag då jag märkt att mina förtter behöver bra dojjor o inte bara snygga dojjor;) Hittade dessa o fell in LOVE! Sjukt sköna!
 
 
Älskar färgen, modellen, skänheten o typ ALLT med dem;)
Nu e ni avis va? hehe
 
Ne nu e det nog dax o avsluta det hela!
*ciao*
 
 
 

I en dag va det snö..!

Jag e busy som vanligt;)
Life rullar på ganska mycket.. alla midterms o finals närmar sig med snabba steg.. men jag tror jag ligger på bra-sidan;)
 
Vi överlevde Sandy här i Nevvan (New Jersey), och allt e tillbaka till det normala. Vi var dock utan ström o fungerande kollektiv trafik i typ 5 dar. May not sound much.. men det va f*n boring as h*ll.. ! Vi flydde ut till Karin o Jansen den 5 dagen o spelade kort, drack vin o käka gött!
 
Det var mycket skönt att komma tillbaka till livet med el<3 Men man får tänka på alla de som fortf är utan ström o hem.. många totalförstördes o folk har 17 dött:/ Man får liksom gnälla tyst om el i sånna lägen!
 
Vi fick en ny storm för lite mer än en vecka sen..hahaha storm? det va ett typisk svennesnöfall.. knappt en dm.. snöstorm...;) men fin vare!
 
 
Min fina man o jag fick för oss att gå ut o skotta lite på kvällen:) I "stormen" vid 23 tiden så där.. hehe
Bra träning för oss båda.. vi e två dator/soffpotatisar ibland;)
 
Julen närmar sig! 3 julklpappar e fixade.. till de tre viktigaste såklart. Knattarna<3 Maxen, Elias o Teo ska få nått så göllit sååå..;)
 
Men ja först ska vi "fira" Thanksgiving! De ska ha den klassiska paraden med alla stora ballonger o grejjer genom stan o det ska vi försöka ta oss till:) Men det börjar liksom 9-12 på förmiddan.. liiite jobbigt;) Men får vi sett det kommer dte bli kul hehe:)
 
Ne nu ska jag relaxa med mannen i soffan!
Peace!
 
*ciao*
 
 
 
 

RSS 2.0