God Jul!

Äntligen e Julen här, o över för den delen med;) (iaf julafton)
Jag kom hem till Svedala i Lördags ef.middag. Det var en helt ok resa hem, dock lite turbulens över Atlanen.. Får ju för 17 dödsångest när de börjar skaka.. Men som sagt överlag var resan ok. Fick sitta brevid två damer i min ålder som inte luktade illa el tog plats, det är lycka när man ska flyga långt:)
 
På flygplatsen mötte pappa, Max o Camilla mig:) De va MYCKET folk på Landvetter 2 dar innan Jul..;)
De va nästan mer än va det va på JFK när jag åkte från New York. Dock åkte jag sent därifrån, vilket kanske var anledningen. ALLTID jobbigt o kramas o pussas hejdå på flygplatsen.. Man tycker ju att man borde vänja sig liksom! Men ikke.. Bölade lite o hade ångest, meeeeen de som inte dödar det härdar eller? Gahh.. VA kan jag säg, I Love My MAN liksom<3
 
Åter till Julen o Julafton. Vi hade två "sittningar" på Julafton då Niklas o Madeleine skulle till hennes familj på eftermiddan o Camilla o Kenny skulle till hans familj på förmiddagen. Det va gott käk o Julklappar till höger o vänster. Knäck o paradisaskar mm. Ja ni vet ju hur de brukar gå till.. Karlbertil Johnssons Jul, Svensson svensson mm på tv o så med såklart.
 
Bilder på dagen har jag såklart:)
 
 
 
 
 
 
Nu orkar jag inte lägga upp mer bilder;)
Detta var vår jul iaf.. Hoppas ni hade en bra Jul ni med!:)
 
Nu ska pappas födelsedag firas! Grattis Far!:)
 
*ciao*

December!

Tiden går så fort så fort..
 
Redan december o jag kommer hem till svedala den 22.. alltså bara 19 dar kvar!! (för den som inte orkar räkna själv) ;) Jul handlingen har påbörjats o har väl en person kvar + extra grejjor till prinsarna där hemma:) De måste ju få mest såklart.. hehe. Jag hoppas att jag ska få plats med allt i väskan o det utan övervikt tack! Men vi får väl se va som sägs när väskorna ska på:)
 
Men till viktigare saker.. för att undvika shock på gator o torg där hemma så infar jag.. de är så att jag Madeleine Oskarsson har gått upp i vikt! Så jag jobbar nu mer på att komma i top form innan jag ska hem o käka julmat;)  Vi får se om jag lyckas. MEN gör jag inte det så hoppas jag att de jag möter inte kommer nämna det.. Det gjorde en del förra gången o jag skulle vilja avsäga mig det. Frågor på de?? ;)
 
I torsdags mötte jag upp min puff för lite thaimat på vårt favvohak i närheten av Washington square park. Som vanligt var vi mycket nöjda med vår mat men kände för o testa lite hemmagjord sangria. Det va gott!;) Vi satt där i timmar o diskuterade både det ena o det andra. Mycket trevlig kväll!
 
Vi bestämde att vi skulle träffas på lördagen oxå för att girla oss lite o sen svänga loss lite på dansgolvet. Hem till puffan för lite käk o gott först o sen in till hatten o kalasa:)
 
Karin o Jansens grannar hade pyntat måttligt o fint, men alla vet vi ju att amerikanarna har en nerv för att överdriva (på ett sjukt roligt sätt i detta fall) o en granne hade gått ALL IN så att säga..
 
Sen hade de en liten julmelodi när man paserade oxå..;) Jul jul<3
(älskar att snobben o hans vänner e med bakom jesusbarnet o maria)
 
Helt totaly AMAZING liksom..
 
Vi drog som sagt in till hatten o skulle mäta upp min fina man<3 Snygger som få mötte vi honom på Yotel ett stort lila hotel med världens fräshaste o braiga nattklubb. Vi dansade o hade sköjj såklart! Bordskamraterna var tydligen dansare för både akon o nån mer kändis. Men de showade mest off o stilade sej.. de visste ju inte att KArin the best va med mej<3
 
Vi träfffade oxå en ny vän.. en REN med röda glassisar! Tror ni mig inte?
BILD BEVIS:
 
 
Hehhehhe.. I love this ren!
 
 
Jajaj jag har väl inget mer o säga.
 
*ciao*

RSS 2.0