Flysan och födelsedags-shopping!

Jag fyllde ju lite år för ett tag sen, och fick då lite moneys av min mor och far för att köpa nått fint:)
Nu har jag äntligen fått tummen ur och kommit iväg på lite shopping, o handlade massor av fint! Så det ska redogöras här i riktig modebloggs anda;)

Kläder är så billigt här så man nästan får nippran när man e ute o handlar..
Jag handlade nästan allt på Forever 21.. för jag bara ÄLSKAR denna underbara butik! De har allt o lite till:)
Vi får börja uppifrån och ner.


Denna spanade jag in för längesen, men hade då inte orken att köa till provrummet.. Hade tur som hittade den senare då de byter ut grejjer fort som 17. Denna fina top kostade mig 17 dollar (117 spänn)


Den prickiga toppen var lite kort för min smak, så detta linne räddade situationen:)
4.5 dollar (31 spänn)


Denna "ikke maddiga" tröjan kommer från HM och var ett rea köp på 5 dollar. (34 spänn)



Dessa två par brallor är mitt favvoköp. Ett par svarta och ett par mörkblåa med gul söm. 11 dollar paret:) (76 spänn styck) Sitter som ett smäck o e grymt sköna!


Dessa mysiga dojjor som var på "yellow tag" pris! (de väljer ut lite olika varor som de sänker priserna på under en period) 20 dollar paya jag för dom (138 spänn). Ordinariepris var 26 dollar. Super mysiga!


Söta overknee strumpor! 2.80 dollar (19 spänn)


Lite nagellack för o fira att jag lyckats sluta bita på naglarna (igen). :)
4.5 dollar (31 spänn)

Så allt detta kunde jag kirra med hjälp av min mor o far <3 TAck!
Sen så ska jag tillägga att Forever 21 inte tar någon tax på sina grejjer! Förstår inte vad som avgör vilka som behöver ta tax o vilka som inte behöver.. men gla e jag;)

NU till bilderna när kläderna e på;P







Woilllaaa!

Från Fashionblogg till något annat som är mig varmt om hjärtat!
Har kommit på mig själv att sakna min totto väldigt mö! Känner mig som en skurk ibland för att ha "lämnat" honom.. men ibland känns det bra att jag gjorde det med. Dubbla känslor.. 12 år har han funnits i mitt liv. 12 ÅR! galet:) Finare häst får man leta efter!



Kan inte tro att han fyller 22 i år.. han e för jäkla snygg för sin ålder;)


Hittade en gammal film i min mobil som fick hamna på tuben o vidare hit.. enjoy;)

Fick även denna fina bild postat på min facebook av Nina:)

Så mysig och sällskaplig:) Älskar att stå o kolla ut i fönstret från sin box, men även kolla in från hagen oxå;)
<3<3<3<3<3<3
Jag har redan bokat in ett besök när jag kommer hem, med ritur i fina skogen på finaste hästen:) längtar!


Sen till nått mer oviktigt..

Jag har ju glömt att blogg mitt fina laptopcase;) tjusigt va?!

Detta var nog allt för stunden..
*ciao*







Boyband minnen!

Vi satt på min födelsedag o pratade om BSB (backstreet boys), o vi diskuterar i vilken ordning de kom osv. Vi var överens om att den första stora boyband gruppen var New Kids on The bLock, o direkt efter säger jag Take That.. de andra säger Backstreet boys! Jag kunde inte förstå hur de kunnat missa Take That, me så är de ju USA oxå, de har ju säkert haft mängder med boyband som vi aldrig hört talas om osv:)

Detta har fått mig att bli lite boyband nostalgisk o jag har youtubat mängder av gamla goingar som man nästan glömt av! Jag har bara plockat ut några utan någon speciel ordning. Enjoy!


Detta var då den som startade hela boyband searchingen:)


Denna goingen har man ju inte direkt hört på länge.. sjukt fin ju:) Sen så har vi ju Words som var den "stora" hitten tror jag:)


Sen har vi ju den finaste av de alla! Denna fick mig på fall i mina unga (12) år.. Detta var starten på Min BSB dyrkan:)
Kommer ihåg hur glad jag var när jag stod på OBS stormarknad i Kållered, med min nya skiva i handen! Endast några dar innan jul:) Må ha vart töntigt att tycka om en grupp på det sätten man gjorde... MEN fan va kul jag minns att jag hade o vilka drömmar o längtankänslor jag kände o hade:) FINA minnen:)


Va sägs om denna fina låten då? Tidiga gymnasieår gick denna låten i min Freestyle (ja du läste rätt) ;)


Dessa brudar e ju iofs inget boyband men de tillhör endå en grupp, som var sjukheta samma period:)


Haha dessa var ju mer i min systers tid, men de va ju glatt o poppit:)


Inte mina favvosar då de konkurerade med mitt favvo boyband, men endå en dela av "klubben":)


Jag avslutar denna nostalgirunda i boyband världen med en till BSB låt:)


Så många låtar det finns på lager som man som sagt nästan glömt. Men super mysigt att lyssna på nu o minnas alla töntiga saker man gjorde under denna tiden av livet;) Nästan så man längtar tillbaka lite!

Mitt favvoband kom ju från Amerikat, men måste ju säga.. Tack England för alla bra boyband ni skapat! Talang för det;)

Dax att börja plugga lite.. har försökt motivera mig själv hela dan:)

*ciao*

Nyårsafton-update!

Jag tänkte bara dela med mig av min enkla nyårsafton jag firade detta år:) Å jag kan bara säga fy f*n va gött det va!

Jag har nog aldrig tyckt om Nyår egentligen, inte ogillat heller dock.. men allt e så upptrissat o man MÅSTE fira så jäkla fancy för att det ska vara ok..? Ne jag firade ensam o jag va helnöjd!
Dock ville jag ju inte va hur tråkig som helst, så det blev ju gott käk o snask o fira in året med:)

Madeleines Nyår step by step:

*Efter att Yussan åkt i väg till jobbet så tog jag mig en superfin promenad i det fina soliga vädret, o svängde in på Pathmark för o inhandla nyårs-supén. Jag återvände hem för att påbörja maten o förbereda lite. Supén bestod av hemma-burgare med alla möjliga tillbehör, disco-fries (pommes med mjuk cheddardip o riven ost som går in i ugna, sen doppas i brunsås-gravy), lite orange läske dryck som skulle smaka apelsin;) LYX!



Efter denna måltid va jag hel slut, o va tvungen att ta mig en liten lur, o samtidigt titta på svensson svensson nyårs avsnitt:)

Jag hade ju haft cravings på chokladglass i några dar så det passade ju utmärkt med en mini-bytta med glass till första delen av Harry Potter- deathly hallows.





Tackar Martina för tipset av film, tror vi firade någerlunda lika;)

Efter denna film ville jag skölja ner med lite salt igen, blev smööööriga poppisar!





Jag ser ju lika smöörig ut som poppisarna.. men det bjuder jag på! Det va ju endå förra året;)

Poppisar till del två av Harry Potter.



Fick dock pausa efter ca halva filmen för klocka började närma sig tolv, o jag ville ha mina jordgubbar redo till tolvslaget.



Jag hade planerat att gå ner till utkiket för o kolla ut över manhattan, men jag ångrade mig o bestämde att köksfönstret var precis lagom:) Man ser lite av manhattan därifrån, men framför allt så ser man Empirestate-building jättebra o fint här ifrån. Så jag tog mina jordbubbar o mobilen o satte mig i fönstret med ljuset släckt. Tittade på fina empire o väntade. Klockan slog tolv o jag var som svensk beredd på värsta stormen av raketer........ men ikke! jag såg o hörde enbart från ett el möjligtvis två ställen att de sköt upp. Ett av ställena var över manhattan o det såg jag från fönstert så fint:) Men så skönt o slippa hysterin med alla raketer!

Yussan ringde o vi önskade varandra Gott NYtt År <3



Mysigt o avslappnande:)

Efter tolv fortsatte jag min film o slumrade gott efter det.. Najs!


Dock vaknade jag ganska förskräckt över att höra någon klättra på brandstegen precis utanför mitt fönster.. Jag fick panik o försökte ringa Yussan. Låg still som en sill.. Då hörde jag två bilar bromsa in o hör hur två personer skriker Get Down, Get Down! (visste inte säkert om det va poliser el ej så jag låg fortf still) o hör hur det skallrar i stegen utanför. Hör även hur de dunsar mot väggen o sen mot marken när de "brottar ner" honom. HJÄLP! Hörde hur de frågade killen massor av frågor mm. Yussan kom precis efter, o fick pratat med polisen o alla andra som nu hade vaknat av uppståndelsen. Tydligen var det en kille som brukar jobba med att fixa huset (typ vaktmästare), som har kärat ner sig i Karen som bor ovanför. Han ville på fyllan bara komma upp o göra nån Romeo grejj.. haha
Skrämmer livet ur mig o stackars Karen! Nu är det lås på fönstren när jag e hemma själv sent om nätterna:/

Det va första dagen på året de;)


Hoppas alla hade en bra NyÅr:)



Sen vill jag bara visa upp den fina väskan jag fått av min älskade i födelsedagspresent.



Har letat efter en i evigheter!
Vill ha en som är lite stadigare, o plattbotten, så man hittar skiten man har i väskan! Blir ju tokig när man ska försöka hitta nått i min andra "påsväska".  Problemet löst nu iaf:)
Tjusig som attan o jag e helnöjd!

Tack LOve <3


Nu e det dax för lite mer plugg.

*ciao*

RSS 2.0