This is me!

Jag älskar ju astro och sådant. Jag har hittat massor med kul som bara känns så precis som mig:)
Sen så tog jag med lite kinesiskt och keltiskt med!

Blir glad när jag läser om mig själv.. även om det är mycket som kan låta tråkigt och dåligt.. men man kan vända på allt till något bra:)

Så för den som vill veta mer om mig, och även undrar saker om mig så finns svaren i textform här:)
OM man orkar då;)






Astro-stenbocken


Stenbocken har god organisations- och planeringsförmåga. Stenbocken är metodisk och målmedveten, ansvarskännande och plikttrogen. En klippa för arbetsgivaren. I relationer och samarbete är Stenbocken lojal, principfast och pålitlig. En god vän att luta sig mot. Stenbocken står alltid med båda fötterna på jorden och håller sina löften.

Planeten Saturnus styr över tecknet. Det gör Stenbocken prestationsinriktad och en smula allvarsam. Stenbocken lämnar inget åt slumpen utan går alltid metodiskt tillväga. Nödvändiga förändringar ska vara väl genomtänkta. Stenbocken föredrar planering och struktur, framför impulsivitet och alltför djärva chanstagningar. Stenbocken är känd för att vara bestämd och envis, i det närmaste orubblig i sina åsikter.

Den som är präglad av detta jordtecken är konsekvent i sitt agerande och sätter upp långsiktiga mål. Stenbocken värdesätter stabilitet och trygghet, och strävar långsamt framåt. Självständiga roller, förknippade med ansvar passar denna disciplinerade natur. Ambitiösa Stenbocken är inte den som ger upp i första taget. Uthållighet och tålamod finns i stora mått och en längtan efter att ”åstadkomma något” i tillvaron. En strävsam och effektiv arbetsmyra som skapar sig en god ekonomi och en trygg plattform.

Integriteten är stark och Stenbocken har ofta en behärskad, distanserad läggning. Ett stort kontrollbehov är utmärkande. Och skulle något, trots noggranna förberedelser, gå snett, har Stenbocken alltid en reservplan!



Grisen egenskaper - kinesiskt horoskop

1983 motsvarar Grisens år.

Grisar är självständiga med kort stubin och de gillar inte att kompromissa. De har enorm styrka och mod och är duktiga på att slutföra affärer vilket kan göra dem mycket framgångsrika. De är dock naiva och godtrogna som faller lätt i händerna på bedragare, de har svårt att säga nej. Grisen är osjälvisk och hjälper andra vid behov, de har ett stort hjärta. Grisen är känslig och blir den sårad kommer de tar år innan den repar sig.

Grisen är kärleksfull och vill göra allt för sin älskade, ser den inte upp kan detta dock sluta i stor sorg. Ofta blir de utnyttjade då de blint tror gott om alla. Men i kontrast till sina naivia sidor är de ändå kloka och kan klara sig väl själva. Grisen agerar på känslor och gillar att frossa i livets njutningar. Grisen umgås i stora sällskap och försöker alltid vara med familj och vänner. De lägger stor vikt vid sin familj och blir lätt ledsna om de inte frekvent får träffa sina familjemedlemmar. Trots sina nederlag och depressioner är Grisen optimist och ser bara möjligheter.

Grisar arbetar hårt och är mycket måna om sitt arbete. Som arbetsgivare kan man lita på dem och de har höga värderingar. Grisar har hög social kompetens och är mycket målmedvetna. De är goda lyssnare och engagerar sig i andras livsöden. Ofta passar de bra i yrkesområden som rör socialt ansvar. Med rätt stöd och mentorskap skulle Grisen kunna ha mycket framgång och bli enormt rik.

Grisen passar bäst med haren och draken. Grisen passar mindre bra med fåret och ormen.


Egenskaper keltiskt horoskop Äppelträd

Äppelträdspersoner glöder i själen. De begränsar inte någon och tror av naturen på mänsklighetens godhet. De älskar harmoni. Om dessa personer växer upp i rätt miljö går det inte att hitta ett annat träd som mentalt är mer karismatiskt. Dagens hektiska, kyliga och relativt materialistiska samhälle lämnar allt mindre utrymme för detta älskvärda träd. Detta är något som äppelträdspersonen måste lära sig leva med och om de inte låter sig tryckas ned är de ljuset i mörkret.

Äppelträdspersoners styrka är utan tvekan deras realistiska och på samma gång känsliga sätt. Deras idérikedom gör att de kan skapa fruktbara resultat av de mest extrema situationerna. Deras mjuka men samtidigt tydliga sätt att agera bringar lugn och säkerhet till omgivningen. Deras motto är kärlek.

Äppelträdspersoners svaghet kommer till ytan om deras styrkor inte uppmärksammas. Om dessa personer inte skulle hitta ett sätt att använda sina styrkor löper de risken att inte få utlopp för sin energi. Detta leder till att de avskärmar sig från det som verkligen är viktigt – KÄRLEK! Resultatet är att dessa älskvärda personer förhärdas, tynar bort samt blir sarkastiska och destruktiva.

Äppelträdspersoner behöver en partner som uppskattar deras mentala bredd och som stödjer dem. Endast då ser de sina egna kvaliteter i andra som något positivt och blir med ens verkligt karismatiska personer. Som inget annat träd är de män eller kvinnor med många talanger som kan föra med sig kärlekens alla aspekter ut i världen.

Impad:)


Budgeten på denna parodi är ju nästan i klass med den riktiga filmen ju;)
Så jäkla duktiga de är som har gjort denna snutt:)
Som sagt IMPAD!!

RSS 2.0